top of page

Mopo-kortti

Tire repair

Tarjoamme kahta eri vaihtoehtoa mopokorttia suorittaville. Suosituksemme on ottaa vaihtoehto perus, mikäli aiempaa mopo-osaamista ei ole.


Voit valita otatko oppimisympäristön oppimisen tueksi. Oppimisympäristö sisältää kirjan, tehtävät ja teoriakoeharjoitteet. Suosituksemme on että otat, sillä 1.7.18 lakimuutoksen jälkeen teoriaopetus väheni huomattavasti ja isoin osa teorian oppimisesta jää itseopiskelun varaan.

Teoriakokeeseen pääset, kun ajokorttilupa on haettu ja olet käynyt teoriatunnit ja harjoitellut riittävästi. Kokeeseen tarvitset mukaan huoltajan suostumuksen, passin/henkilökortin ja koemaksua varten rahaa.

Ajokorttilupaa varten sinun tulee toimittaa autokoululle kuitti Ajovarman ajokorttilupamaksusta ja 2 passikuvaa. Mikäli sinulla on voimassaolevassa passissa/henkilökortissa kuva, josta sinut edelleen tunnistaa, kuvia ei tarvita.


Ajokorttilupamaksu on edullisinta maksaa suoraan traficomin sivuilla. Samalla kun toimitat kuitin maksusta autokoululle täytetään vakuutus terveydentilasta ja allekirjoitetaan hakemus.

Mopokurssi kuvaus: About
bottom of page